İlçe ziyaretleri kapsamında, Yığılca’ya giden AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe halkının yol tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşlara Yığılca ilçesini Düzce’ye bağlayan yolun 2023 yılına kadar tamamlanacağını söyleyen Keskin, ilçe ziyareti sonunda yol çalışmalarını yürüten şantiyeye giderek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şantiye yetkililerinin yolda küçük çaplı çalışmalar yaptıklarını, ödenek sorununun çözülmesi halinde tam kapasite ile çalışacaklarını söylemesi üzerine, Keskin Karayolları Bölge Müdürü İlhan Aytekin’i arayarak, ödenek aktarımı ile ilgili bilgi aldı.

Aytekin’in ödenek sorununun çözülmesini söylemesi üzerine Keskin şantiye yetkililerine, “Biz halkımıza bu yol için söz verdik. Bu nedenle bir an önce yapılmasını istiyoruz. 2011 yılında Başbakanlığı döneminde ilçe halkına bu yolun yapılması için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söz verdi. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız’ın bu sözünü çiğnetmeyiz.” dedi.