Düzcespor’un doludizgin şampiyonluğa koştuğu sezonda liglere verilen kar molasını fırsat bilerek biraz zihin egzersizi yapmaya ne dersiniz? Şu ana kadar 36 maçın 26’sını tamamlayan Düzcespor, 58 puan toplayarak maç başına 2.23 puan ortalamasına ulaştı. Bu gidişat, kalan 10 maçta 22 puan ve sezon sonunda 80 puanı işaret ediyor.

İskenderunspor’u içerde yenerek toplanacak 80 puan da şampiyonluğun matematiksel olarak garantisi anlamına geliyor. İç sahada kalan 6 maçı kazanıp, deplasmanda 4 maçta alınacak 4 puan bizi 80 puana taşır. Tabii bu hesapları İskenderunspor’un (bizim dışımızda) ve Iğdırspor’un bundan sonraki bütün maçlarını kazandığını varsayarak yapıyoruz. Rakiplerimizin kaybedeceği her puan şampiyonluk puan çıtasını aşağı düşürerek bizi daha avantajlı hale getirecektir…

PLAKAMIZ ÖZEL ŞEHRİMİZ GÜZEL…

Ancak 81 puanla alınacak bir şampiyonluk hiçbir zaman unutulmaz. 81 nolu formalar kapış kapış gider. Bu sebeple diyorum ki ‘Hedef 81’ olsun unutulmasın. Kalan 10 maçta 7 galibiyet,2 beraberlik,1 mağlubiyet 81 puan demek. Bu takım bunu da yapar. Basketbolda 100 sayıya ulaşmak nasıl taraftarı ayağa kaldırıyorsa; 81 puanla şampiyon olmak da Düzce’yi bir başka coşturacaktır… NE DE OLSA PLAKAMIZ ÖZEL, ŞEHRİMİZ GÜZEL, 81 PUANLA ŞAMPİYONLUK BİR BAŞKA GÜZEL.

PROFESYONEL LİGLERİN İÇ SAHA KRALI…

 Bu sene Türkiye de profesyonel liglerde mücadele eden 133 takım içerisinde kendi evinde puan kaybetmeyen tek takım olan Düzcespor’un kalan 6 iç saha maçını da alarak bu rekoru geliştirmesini bekliyoruz.

TAKIMIMIZDAN BİR BÜYÜK BAŞARI DAHA…

Türkiye profesyonel liglerinde ikinci yarıda oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlikle (ki bu maçların 5’i deplasman) maç başına 2.75 puan ortalaması tutturan Düzcespor; yine 133 takım arasında bu alanda da 1. sırada bulunuyor.

EZELİ RAKİPLERLE YENİDEN…

70’li yılların ezeli rakipleri Kocaelispor, Sakaryaspor, Düzcespor ve Boluspor eskiden olduğu gibi TFF 1. Lig’de buluşmalı… Boluspor yıllardır istikrarlı bir şekilde TFF 1. Lig yolculuğuna devam ederken Kocaelispor da geçen sezon amacına ulaştı. Sakaryaspor ise bu sene TFF 1. Lig’e oldukça yaklaşmış durumda. Sıra bizde… İnşallah bu yıl 2. Lig’e, seneye de TFF 1. Lig’e diyoruz. YOLUMUZ VE BAHTIMIZ AÇIK OLSUN…