Soros ve unsurları anlaşılmadan Şeytan Tabiatlı Küresel güç merkezinin insana ve insanlığa nasıl savaş ilan ettiği anlaşılmaz.

Soros ve unsurları anlaşılmadan

Ne FETÖ,

Ne PKK,

Ne LBGT anlaşılır.

Soros anlaşılmadan…

İnsana ve doğaya açılan savaş anlaşılmaz.

Soros anlaşılmadan TOPLUMSAL CİNSİYET adı altında NESİLLERİMİZİN CİNSİYETSİZLEŞTİRİLMESİ ve AİLENİN ÇÖKERTİLMESİ projesi anlaşılmaz.

Soros, Türkiye’de şimdi de Reform Enstitüsü adlı oluşumu fonluyor.

Söz konusu enstitü Nisan 2022’den itibaren web sitesi üzerinden 10 gün arayla kamuoyunu yönlendirmek üzere rapor yayınlamaya başladı fondaş medya da hemen haber desteği verdi. Enstitü ilk raporunu 1 Nisan’da “NİTELİKLİ, EŞİT VE ADİL BİR EĞİTİM SİSTEMİ” başlığı ile çıkardı.

126 sayfalık raporda  “Temel Prensipler” başlığının altında (28. S) eğitimin merkeziyetçi yapısının derinleştiğinden hareketle bunun değişmesi gerektiği söyleniyor.

Raporda “Toplum, evrensel değerlere(şeytan tabiatının emrettiği değerler CİNSİYETSİZ İNSAN,YOK OLMUŞ AİLE ) eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyor” denilerek hangi anket türüyle ve kaç kişiyle yapıldığı bile belli olmayan bir veri paylaşılarak evrensel değerlere uygun eğitim verilmesi gerektiğini düşünenlerin oranının en üst sırada yer aldığı iddia ediliyor.

Rapor 68’inci sayfasında, Türkiye’de ders kitaplarının farklılıkları dışlayıcı, endokrine edici ve cinsiyetçi olduğu algısı oluşturmaya çalıştığı, bunun tüyler ürperten bir şey olduğu dile getirilerek; sanki böyle bir durum varmış şeytanlığı ile algıyı ajite edip zihinlere kazıyor

Rapora göre hedeflenen, Türkiye gibi ülkelerde yerel yönetim özerkliği ile devleti küçültmek ve bir yandan da eğitimde merkeziyetçiliği ortadan kaldırmak. GEÇMİŞTE ERMENİ ve RUM ÇETELERİNİ, MERKEZE BAĞLI OLMAYAN ÖZERK AZINLIK OKULLARI YETİŞTİRMİŞTİ.

Reform Enstitüsü, tamamıyla Türkiye’yi milliyetsizleştirme, cinsiyetsizleştirme, dinsizleştirme, etnik gruplara ayırarak küçültme, kadının anne rolünü ve ailenin saygınlığını yok ederek ahlaksızlaştırma hedefini destekleyen, SOROS / FETÖ tarafından fonlanan bir oluşum olduğu açıktır. O halde siyaset ve kamu elbette dikkatle süreci yönetecektir.

Ancak tarihsel değerlerimize bağlı birey toplum ve STK’lar yayınlanan bu raporu görmezlikten gelmek değil son derece kirli planın hangi hedefleri olduğunu görerek EĞİTİM başlığında daha dikkatli harekete geçmeliler