Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir eğitime verdiği büyük destekle yine takdir topladı. Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçerek, ailesinin maddi durumu iyi olmayan 144 öğrenci için tablet alan Özdemir, bu duyarlı davranışıyla bir kez daha gönülleri fethetti.

Müdürlük görevlileri, tabletleri ihtiyaçlarına göre ilgili okul yönetimlerine teslim etti.

Daha önce de Şifalı Su Tesisleri’nin olduğu alana mescit ve şadırvan yaptıran, Ayazlı Mahallesi’ne de sağlık ocağı yaptırmak için belediye ile protokol imzalayan duyarlı iş insanı Burhan Özdemir, çok sayıda öğrenciye de burs veren bir kişi olarak takdirle karşılanıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer tarafından söz konusu tablet bağışlarıyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

“Uzaktan eğitim kapsamında öğrencilerimizin evlerinde daha rahat bir ortamda ders çalışmaları için Sayın Valimiz Cevdet Atay tarafından başlatılan öğrencilerimize çalışma masası ve tablet temin edilmesi projesi kapsamında; ilçemiz hayırsever iş adamı Burhan Özdemir tarafından alınarak Kaymakamlığımıza teslim edilen 144 Tablet ve 110 çalışma masası öğrencilerimize verilmek üzere dağıtıma başlandı. Projemize destek olan tüm hayırsever iş adamlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.”