Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz ve yönetimi, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüşme gerçekleştiren Akçakoca ilçe teşkilatı, Torun ile Akçakoca gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Genel merkezdeki temasların ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne geçen CHP Akçakoca heyeti, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile istişarelerde bulundu.

29 yıllığına Akçakoca MTA (Maden Tetkik Arama Enstitüsü) Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'ni devralan ve kente birçok sosyal alanın kazandırılmasına katkı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakoca ile yakın ilişkiler içerisinde olduğuna dikkat çeken Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, yürütülebilecek ortak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşmenin ardından açıklamada bulunan Başkan Tuğrul Abanoz, Akçakoca için birçok alanda destek sözü aldıklarını bildirdi.