Akçakoca’da faaliyet gösteren Hünkar Medya için açılış töreni gerçekleştirildi. Görkemli bir kalabalığa ev sahipliği yapan açılış törenine siyasiler, siyasi parti temsilcileriyle yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

AMACIMIZ TARAFSIZ YAYINCILIĞIN ADRESİ OLMAK

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Hünkar Medya ve akcakocahaberleri.com internet sitesi sahibi Tolga Hünkar, açılış törenine katılım sağlayanlara teşekkürlerini ileterek şunları kaydetti: “Öncelikle zahmet edip gelen herkese çok teşekkür ederim. Akçakoca özelinde, ili de kapsayacak, ülke geneline de hizmet verme potansiyeline sahip bir işyeri kurduk. Hünkar Medya çatısı altında ajans hizmetleri vermeyi, akcakocahaberleri.com ismiyle de tarafsız yayıncılığın adresi olmayı hedefliyoruz. Amacımız objektif gazeteciliğin en güzel örneğini sergileyebilmek. Bu konuda da örnek olmak. Şundan eminim ki; Hünkar Medya zamanla hem ajans hizmetleri, hem de internet yayıncılığı konusunda bir okul haline gelecektir. Buna inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman doğrudan taraf olacağımıza söz veriyorum.”

TÖRENE KATILIM YOĞUNDU

Oldukça kalabalık bir davetli grubunu ağırlayan açılış törenine Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Geçmiş dönem Akçakoca belediye başkanı Cüneyt Yemenici

Geçmiş dönem Akçakoca belediye başkanı Fikret Albayrak, geçmiş dönem Akçakoca Belediye Başkanı Erol Solak, Geçmiş dönem CHP Akçakoca İlçe Başkanı Selçuk Yanmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum ve parti yönetimi, CHP ilçe parti yönetim kadrosu, Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Şükriye Ertuğrul, AK Parti yönetim kadrosu, Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk, Akçakoca Kızılay Başkanı Özkan Öztürk, Saadet Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Özkan Atıcı, Yeni Refah Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Arif Işık, İbrahim Bilgin, ABİTAŞ Müdürü Hakan Öztaş Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Kadir Pandul, Ahmet Kaya, MHP İlçe Başkanı İsmail Pazvant ve Akçakoca Orman İşletme Müdürü Levent Kartal katıldı. 

Açılış törenine bütçe görüşmeleri nedeniyle TBMM’de oldukları için katılamayan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, telgraf gönderdi.