Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu Kitabın Ortasından programı, geçtiğimiz Cuma günü akşamı yine izleyenlerini ekran başına kilitledi. Programa konuk olan CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Abanoz, Akçakoca Belediyesi’nin taşınmaz mallarının satışından, gündemdeki tazeliğini koruyan SGK borçlarına karşılık Akçakoca Merkez Camii’nin Diyanet’e devredilmesi girişimine, borç yükü altındaki belediyenin aldığı Katamaran gezi teknesinden Başkan Yanmaz’ın eşinin çalışanlara mobbing uyguladığı iddialarına kadar birçok konuya değindi.

“Akçakoca Belediyesi’ni Muz Cumhuriyeti gibi yönetiyorlar”

Başkan Okan Yanmaz’ın ilçede belediye krallığı kurduğunu ifade eden Abanoz, “Akçakoca’nın gündemi çok yoğun. Programa dosyalarımla geldim. Akçakoca’da muhalefet yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Nedeni ise her gün bir malzeme var. Yani şu an itibari ile Akçakoca Belediyesi savruluyor diyelim. Tabii ben bunu diğer televizyon programlarında da dile getiriyordum. Akçakoca Belediyesi’ni Muz Cumhuriyeti gibi yönetiyorlar. Belediyede bir krallık oluştu. Sağ olsun Okan Yanmaz Başkan krallığı. O krallıkla biz şimdilik yönetiliyoruz.” dedi.

“2016 yılında 4.5 milyon teklif ettiği istasyonu 2020 yılında 3.9 milyona aldı”

Akçakoca Belediyesi’ne ait Değirmenağzı mevkiinde bulunan benzin istasyonunun Başkan Okan Yanmaz döneminde şaibeli bir şekilde satıldığını öne süren ve bu ihaleyi yargıya taşıdıklarını belirten Abanoz, satılan rakamın ise çok komik bir rakam olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

“Biz CHP Akçakoca İlçe Başkanlığı görevine geldiğimizde benzin istasyonu konusu gündeme geldi. Bizde bunu yakın bir takibe aldık. Takibe aldığımızda gördük ki, 2016 yılında dönemin AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye akaryakıt istasyonunun kiracısı 4 buçuk milyon para teklif etmiş. Fakat eski Başkan Cüneyt Yemenici ‘6.5 milyon getir, burasını verelim’ demiş. Tabii bizim bunu yargıya taşımamızdaki tek sebep, pandemi döneminde gerekli şartlar oluşmadığı için, rekabet ortamı oluşmadığı için, ihaleye sadece bir kişi katıldığı için, minare çalınmış, ama kılıfına uydurmuşlar yani, biz buradan yola çıkarak muhalefet yaptık. Öncelikle biz bu konuyu araştırdık ve dediğim gibi 2016 yılında 4.5 milyon şahsın kendisi teklif ederken, 2020 yılında 3.9 milyona burasını alması Akçakoca ve Akçakoca halkını zarar soktu. Bizde bizim üzerimize düşen göreve dayanarak Akçakoca halkının menfaatlerini korumamız gerekiyor. Doğal olarak bizim şahıslarla işimiz olmadığını orada dile getirdik. Bu tamamıyla belediye yönetiminin acemiliği diyelim. Enflasyon değerlerine baktığımızda, şu anda oranın en kötü ihtimalle 7.2 milyon TL olması lazım. Dolara veya Euro’ya endekslediğiniz zaman, çok daha afaki fiyatlar çıkıyor. Oraya bir bedel belirlerken, orasının gerçek bedeli belirlensin. Biz satılmasın demiyoruz. Seçimlerde ‘Bu Sefer Okan’ diye bir slogan çıkarttılar seçimlerden önce ve 7 bin oy aldı Akçakoca’da. Buyurun bu sefer Okan! Okan Başkan’ın seçimlerin üzerinden 2 sene geçmesine rağmen söz verdiği vaatlerin 3’te birini yapamadığı projeleri var. Seçim öncesinde Okan Yanmaz kimine, ‘seni işe alacağım’ akaryakıt istasyonu sahibine, ‘sana burayı vereceğim’ bilmem ne  X firmasının sahibine, ‘burayı imara açacağım ve sana vereceğim’ dedi. 

“Akçakoca satılıyor”

“Bugün Akçakoca satılıyor ve bende buradan en yüksek şekilde sesimi yükseltiyorum.” diyen CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bakın, şahsın kendisi ile görüştüğümde orası yap, işlet, devret modeline göre. Ne yapmışsın? Yapmışsın, işletmişsin, devredeceksin. Aynı istasyon sahibinin Taydüzü’nde bir istasyonu daha var ve 7 milyona açtı. Ama Akçakoca’nın öz evladının malına gitti 3.9 milyon TL’ye sahip oldu. Ben hep bunu dile getiriyorum; ya insan biraz utanır. Orada bütün Akçakoca halkının hakkı var. Biz diyoruz ki; muhalefet partisi halkın avukatıdır. Ben size bunu söylüyorum. Burada ‘bir yanlış var arkadaş’ diyorum. Bunu lütfen birileri görsün. Eleştirmeniz gerekiyorsa, eleştirin. Bakın, 2016 yılından bahsettik, o dönemde orada bir kafe yok, orada 15 Temmuz Şehitler Parkı yok, orada sağlık ocağı yok, orada düğün salonu yok, orada hiçbir şey yok! Şu anda orada saydıklarımın hepsi mevcut. Sizce biz bu satışa ses çıkartmayalım mı, alkış mı tutalım he beraber? Ne hiç kimseden bir çekincemiz var, ne de bu işlerden geri dönüşümüz var. Biz bu olayı Bolu İdare Mahkemesi’ne verdik, oradan ret kararı geldi. Bu konuyu da biz maalesef kapattık.”

“Akçakoca’nın bütün malları şu anda yandaşa peşkeş çekiliyor”

Akçakoca ilçesinde belediyeye ait taşınmazların satışları ile ilgili “Akçakoca’nın bütün malları şu anda yandaşa peşkeş çekiliyor” yorumunda bulunan Abanoz, konu hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:

“Ali Kiremitçi’nin belediyeden aldığı arazi, konut arazisiydi. Ondan sonra burayı sanayi arazisine çevirdiler. Sonra yan tarafındaki komşusu, konut arazisinden çıkarıldığı için mahkemeye verdi. Mahkemede muhtemelen sonuçlandı. Şu an fabrika yapılacak arazide yeller esiyor. Arazide hiçbir çalışma yapılmadı bugüne kadar. O arazi de öyle gidenlerden bir tanesi. O arazide istidam denen bir şey yok yani. Hacıyusuflar Mahallesi’nde belediyeye ait parseller var. Bundan birkaç sene önce bir firmaya Balcı Betonun sahibi Fatih Balcı isimli bir şahıs 2- 3 sene evvel 600 bin TL değerindeki bir beton karşılığında orayı alıyor, o da gidiyor başka bir inşaat firmasına satıyor. Bu parselin yanında bulunan ve bundan daha değerli bir parseli de, bir başkası alıyor, ama bunun arkasında birileri daha var. Bir gecede zengin olmak böyle bir şey. Bunu siz yapamazsınız, bunu ben de yapamam. Siz ve benim gibi düşünen insanlar yapamaz bunu. Yani burası, başkana yakın; ismi bana çok itici geliyor, ama peşkeş demekten de geri kalmayacağım. Akçakoca’nın şu anda bütün malları yandaşa peşkeş çekiliyor. ‘Aman abi dokunmayın bizden, aman abi yol verin bizden’ böyle bir zihniyetle Akçakoca yönetiliyor. Beni bu akşam sizin ekranlarınıza getiren, bu işlere muhalefettir. Yoksa ben hiçbir işe yaramayan bir muhalefet partisi ilçe başkanı olsam, benim burada ne işim var. Bugün Akçakoca ilçesinin o kadar sıkıntılı işleri var. Yan taraftaki birine işte geçen aylarda aynı parselden daha değerli bir parsel 375 bin TL’ye verildi. Müteahhite 9 daire karşılığında verildi. O bölgede daire fiyatları 350-400 bin TL’den başlıyor.”

“Merkez Camii altındaki 8 dükkan şaibeli bir şekilde satıldı”

Mülkiyeti Akçakoca Belediyesi’ne ait olan Akçakoca Merkez Camii altında bulunan 8 dükkanın şaibeli bir şekilde aynı şahsa satıldığını kaydeden Abanoz, şöyle devam etti:

“Merkez Camii’nin atındaki dükkânların satışında hep şaibeli satış vardır. Kime nasıl gitti, hangi şartlarda verildi, pandemi dönemi fırsat bilinerek neler olmuş bakın. Bu sefer Okan nasıl gelmişti? ‘Akçakoca’da bir şey yapılacaksa ben halka soracağım, referandum yapacağım’ demişti değil mi? Bir kaç kere yaptın referandumu süper oldu. Madem Okan Bey; Akçakoca’yı bu kadar seviyorsun, kordonu kurtardın, evinin arkasında bir yürüyüş yolu var, aç orayı da madem o kadar samimisin. Gelir gelmez ilk yaptığı şey ne biliyor musunuz? İlk yaptığı şey; kendi yerine yüzde 40 inşaat taban alanından, yüzde 50’ye çıkarttı. Belki beni izliyorlar, kızıyorlar ama bu böyle olmaz. Osmanlı Mezarlığı’nın orada bir Yanmaz İnşaat var, onun yanında bir tane bitişik nizama çevrildi bir arazi var. O arazide de yüzde 40’lık inşaat taban alanını, yüzde 50’ye çıkarttı. Yalansa, yalanlasınlar. Zaten onların huyu o. Bizler yalan söylemiyoruz, bunlar ispatlı şeylerdir. Ben kendisine şunu söylemek istiyorum; Okan Başkan’ın bana borcu yok çünkü ben ona oy atmadım, ama ona oy atan 7 bin vatandaşa borcu var. Merkez Camii atındaki dükkânların satışında ne oldu biliyor musunuz? 3-4 tanesi şeffaf ihale oldu. Ama 8 tane dükkân var orada, hiç kimsenin haberi yokken o 8 tane dükkânı aynı şahıs ihalesiz aldı. Hadi ihale yaptık desinler! Akçakoca’nın bütün gelir getiren akarlarına maalesef satışa geldi.”

“Akçakoca’da hiçbir belediye başkanı, işçilerini maaşsız bırakmadı”

Abanoz tepki dolu sözlerine şöyle devam etti: “Cüneyt Yemenici 120 milyon borç bıraktı. Yönetimde böyle liyakatsiz olunca böyle olur. Sen işçinin emeğini vermiyorsun. İşçi sana hizmet ediyor. İşçinin başka bir geliri yok. Bu işçiler Kurban Bayramı’nda ikramiye alamadılar, maaş alamadılar. Bu MHP Belediyesi geldi geleli, işçilerin hepsi tedirgin. Çünkü yarın ne olacağını bilemiyor. Maaş alamıyorlar adamlar. İşçiler mutsuz. Dolayısıyla işçiler mutsuz olunca, hizmetlerde yarım. Akçakoca’da mutsuz ve mutsuz bir belediye olduk. Akçakoca’da hiçbir belediye başkanı, işçilerini maaşsız bırakmadı.” 

“Akçakoca’da bugüne kadar yapılmayan her şey Fikret Albayrak döneminde yapıldı”

Akçakoca ilçesinin en parlak dönemini CHP’li Belediye Başkanı Fikret Albayrak döneminde geçirdiğini ifade eden Abanoz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“CHP Belediyesi olmuş olsaydı Akçakoca’da ne yapardı? Akçakoca Belediyesi’ni satmazdı. Fikret Albayrak’ın zamanında Akçakoca zamanın en iyi, en şaşaalı, yıldızı en çok parlayan dönemini geçirmiştir. CHP’li belediyeler, tüm Türkiye’nin büyükşehir belediyeleridir. Şu an çok iyi çalışıyorlar. Genel başkanımızın bir lafı var; ‘Pandemi döneminde Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olmasaydı, çok daha farklı şeyler olabilirdi.’ CHP satmaz, çözüm odaklı çalışır. Bakın, Fikret Başkan zamanında, o zamanın muhalefet partisi olmasına rağmen çok güzel bir belediyecilik yaşanmıştır Akçakoca’da. Bunu hiç kimse inkâr etmesin. Akçakoca’da bugüne kadar yapılmayan her şeyi Fikret Başkan, CHP belediyesi yapmıştır. Çuhallı Çarşısı, şehrin gülen yüzüdür. Yıkılamayan birçok bina vardı, bakın Çınar Oteli bilirsiniz, orayı hiç kimse yıkamadı, Fikret Başkan yıktı. Şu an orada o güzel görüntü varsa, CHP’li bir belediyesinin başarısı ve eseridir. O zaman su problemi var mıydı? İnsanlar musluktan su içerdi. Şu an hadi içsinler bakalım, herkesin evine damacanayla su gidiyor. CHP belediyeleri Türkiye’nin her yerinde başarılı çalıştığı gibi, Akçakoca ilçesinde de bu başarısını göstermiştir. 2024’te bu belediyeyi aldığımızda ne demek istediğimizi, sosyal belediyecilik nasıl olur anlayışını herkes tekrar yaşayacak. Bizde tek hedefimiz o dur ve onun için çalışıyoruz.”

“Akçakoca’da toplum felakete sürükleniyor”

“Düzceli yetkililer Akçakoca’ya yatırım gelmesini engelliyor.” diyerek, ilçeye yapılan yatırımların engellendiğini ileri süren Abanoz, şu açıklamalarda bulundu:

“Düzceli yetkililer Akçakoca’ya yatırım gelmesini engelliyor. Nedenini söyleyeyim; Akçakoca’nın siyasi gücü kalmamıştır, Akçakoca itibarsızlaştırılmıştır. Bu da siyasi insanların liyakatsizliğidir. Liderlik vasfı çok farklıdır ve herkes lider olamaz. Bir lider vardır, kendisine inanan toplumu peşinden felakete sürükler, kimi aydınlığa çıkartır. Atatürk Türk toplumunu aydınlığa çıkartan bir liderdir ve dünyada saygı gören bir liderdir. Bugünkü Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur. Ben mikro milliyetçi bir insanım. Ben Akçakoca’dan sorumluyum, çünkü benim görev ve yetki alanım Akçakoca. Akçakoca’ya hizmet etmek için mücadele ediyorum. Akçakoca’da da toplum felakete sürükleniyor. Bakın her lider, ekibi ile başarılı olur. Ben mesela ilçe örgütümle her şeyi tartışırım, konuşurum, doğruyu buluruz, çoğunluk ne derse de ona katılırız. Bugüne kadar da bütün yaptığımız davranışlar yerini bulmuştur. Onun için herkes başarıyı ekibinde arasın.”

“MHP’li meclis üyelerinin hepsi maaşlı eleman. Neden? Çünkü maaşı ile satın alınmış oyları”

MHP’li Akçakoca Belediye meclis üyelerinin, belediyeden maaş aldığını öne süren Abanoz, şu ifadeleri kullandı:

“Ben belediye meclis oturumlarına pek katılmam. O gün katılmak istedim, çünkü orada dile getirmek istediğim, 70’e yakın sanayi esnafının bir sıkıntısı vardı. O sıkıntıda, daha önce seçim çalışmalarında sanayi esnafına verilen sözün tamamıyla çiğnendiğini ve sanayi esnafının bir şekilde kandırıldığı konusunda beyanları üzerine biz oradaydık, bir nevi sanayi esnafına destek için oradaydık. Bizde hak, hukuk ve adalet var. Bizde emeğe saygı vardır. Bizim tek saygı duyacağımız şey, el emeği ve alın teridir. Ben aynı hassasiyeti kendilerinden de bekliyorum. Ben o gün orada olmamın sebebi oydu ve doğal olarak, bir ilçe başkanı olarak söz istedim. Kendisi de verdi; fakat meclis toplantıları öyle hiyerarşik bir şekilde olmuş ki artık, yani oyla sayılmıyor bile. Nedeni; çok acıdır ki bugüne kadar hiç olmamış, hiç yaşanmamış olay var ve orada ki MHP’nin grubundaki meclis üyelerinin hepsi maaşlı eleman. Neden? Çünkü maaşı ile satın alınmış oyları. Orada oturumu yöneten Okan Yanmaz, oyları saymadan, “Geçti” dedi. Biz buna itiraz ettiğimizde tekrar oylandı. Kadem tekrar el kaldırmayınca, o konu meclisten geçmedi. Bakın 70 tane sanayi esnafından bahsediyorum; 70 tane dükkânın kapalı olması demek. Adamlar işlerini güçlerini bırakmışlar, belediyenin kapısına dertlerine çözüm bulmak için gelmişler. Bir mecliste, halkın meclisinde bir ilçe başkanı bir iki cümle kuramıyorsa, oradaki diğer meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ona bir söz hakkı tanımıyorsa gerçekten çok yazık. Bende söylemek istediğimi söyleyemediğim için, orada bulunmamın doğru olmadığını düşündüm ve meclis üyeleri ile birlikte salonu terk ettik. Ben Okan Başkanımız ile ilgili bir anekdot anlatacağım; ben ilçedeki bir kafeye gittiğimde kendisi orada oturuyordu. Dedim ki ‘Ya başkanım, Akçakoca küçük bir yer, birbirimizden kaçamıyoruz, illaki bir yerlerde karşılaşıyoruz. Sen bizim büyüğümüzsün, evet halk sizi takdir etmiş. Bakın bu bir acziyet değil, biz ilçe başkanıyız bizim gibi 5-6 ilçe başkanımız var. Lütfen yapacağınız işlerle ilgili veya yapamadığınız, yapmak istediğiniz bize brifing verin.’ dedim. Bu kendisine mantıklı geldi, ama kendisine dedim ki ben ‘Bu sizin aciz bir insan olduğunuzu, bilgisiz bir insan olduğunuzu göstermez. Bu bir iyi niyettir, bu toparlayıcılıktır.’ Bakın AK Parti İlçe Başkanı ne dedi, camii satışı ile ilgili; ‘Beni bilgilendireceksin kardeşim’ dedi.”

“Okan Yanmaz’ın eşi belediye çalışanlarına mobbing uyguluyor”

Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın eşi Nursen Yanmaz’ın, Akçakoca Belediyesi’ne işçi alımlarından, işçi çıkartmaya kadar belediyede birçok konuya müdahil olduğunu iddia eden Abanoz, şunları kaydetti:

“Okan Yanmaz’ın eşi aynı zamanda, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı idi ama o görevinden istifa etti. Şu an itibari ile Umut Işığı Derneği’nin başında. Ben hep şunu söylüyorum; Cüneyt Başkan’a, Fikret Başkan’a, ‘Ya arkadaş sizin eşleriniz yok muydu, siz belediye başkanlığı yaparken, onlar neredeydi?’ Biz hiç görmezdik onları. Şimdi Okan Yanmaz’ın eşi bir yardım kuruluşunun başında. Ama şunları biz sıklıkla duyuyoruz; Belediyede işe girecek, işten çıkacak herhangi bir kişiyi belirleyici unsurun kendisi olduğunu veya net bir şekilde söyleyeyim; belediyede kendisi tarafından mobbing uygulandığı konusunda çok ciddi ihbarlar var. Bu tür şeylerin olmaması gerekiyor, hoş karşılanmıyor, etik değildir diyoruz biz. Tabii ben fazla farazi konuşmak istemiyorum, ben belgelere dayanaraktan konuşmaktan hoşlanırım. Ama genel olarak bakacak olursak elbette Akçakoca’nın durumu, belediyenin durumu iyi değil.”

“Merkez Camii’ni CHP’li baba yaptı, MHP’li oğlu satıyor”

Akçakoca Merkez Camisi’nin borçları nedeniyle Diyanet’e devredilmeye çalışılması ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Abanoz, son olarak şunları söyledi:

“’CHP’li baba yaptı, MHP’li oğul satıyor’ demiştim ben bu konu ile ilgili. Akçakoca Camii yapılırken, insanlar çok fazla direnç gösteriyor, caminin altında dükkân olmaz diye. Ama caminin altında ki dükkânların yapılış sebebi cami ileride eskiyecek, ihtiyaçları olacak, bu dükkânlardan kazanılan camide kullanılsın diye. Ama Akçakocaspor’a, belediyeye falan derken amacının dışına çıktı olay. Şimdi zaten konuşulacak bir şey kalmadı, caminin altındaki dükkanlar hep satıldı. Yani olay bitmiş, üstünü satsan ne olur, minareyi satsan ne olur? Nihayetinde bunun adı satış kardeşim, ben bu olaya böyle bakarım. Birde olayın manevi bir yanı var. Burada bakın, bilgi sahibi olmadan söz sahibi olmayın. Yani bu zamana kadar, bütün belediye başkanlarından bu camii istendi de verilmedi, niye şimdi veriyor? Ya bu Ali Cengiz oyunlarını bırakın artık ya. Belediyenin borcundan düşecekmiş. Niye; Cüneyt aptal bir belediye başkanı mıydı, bilmiyor muydu yani, o borcundan düşmeyi. Üretime yönelik hiçbir şey yapmazsan, hep tüketirsen heyben hep boş olur. Ölü bir zamanda katamaranı aldın, Akçakoca halkına dayattın, ne geçti eline? MHP İl Örgütü’nden, ilçe örgütünden vatandaş binemedi zaten katamarana. Biz bunların hepsini soru önergesi olarak sunacağız kendilerine. Bir sezon geçti, katamaran çalıştı, kaç para kazandı, kaç para harcandı. Düğünler yapacaktık, sünnetler yapacaktık. Nerede katamaran? Ereğli’ye gitti. Ben her zaman söylüyorum; bu katamaran Akçakoca’ya bir boy büyük geldi. Biz ‘Olmasın’ demiyoruz, hatta iyi bir düşüncedir. Güneyde vardır gezi tekneleri. Bizim meşhur katamaran temmuz ayında geldi. Dünya ve Türkiye salgınla mücadele ederken geldi 120 milyonun üzerinde borcu olan Akçakoca Belediyesi’ne. 3 milyon 200 bin TL’ye alındı. Araştırın gezi teknelerinin fiyatlarını, 800 bin TL ile 1 milyon TL arası. İlk satışta olmadı, ikinci satışta adam göğsünü gere gere 3 milyon 250 bin TL’ye katamaranı verdi. Oradan geldi buraya, Ereğli’ye tersaneye gitti, 4 milyona geldi o tekne buraya. Bu tür şeyler, olmaması gereken şeyler. Halkın gözünün önündedir liderler. Lider vasfı taşıman lazım. Yani, biz oraya belediye başkanı seçtik kardeşim, belediye başkanıyken sen orada yol yıkıyorsun, çöp tenekesi dezenfekte ediyorsun. Yahu sen bir makamında otur bir şehri yönetsene.

“MHP İl Başkanı, Akçakoca Belediyesi’nden çıkmayacak evrakları alıp, parti binasına getirerek inceliyorsa orada o zaman bir şeyler yanlış gidiyor”

Akçakoca Merkez Camii’nin SGK’ya 32 milyon gibi bir borcu var. Bu borç karşılığında camiinin Diyanet’e verilmesi öngörülüyor. O gün AK Parti Grubu meclis toplantısında ret verdiler, ama şimdi döndüklerini ve evet oyu vereceklerini düşünüyorum. Çünkü açıklamaları o yönde. Bu kadar şaibeli satışlara, bu kadar şaibeli davranışlara mahal verirseniz, her türlü işinizin altında bir şeyler arar insanlar. Biz bu yüzden tepki gösterdik. Esvet başkan maalesef bugüne kadar bu tür olumsuzluklara hiç sesini yükseltmedi. Benim sorduğum tek bir şey var; sayın AK Parti İlçe Başkanı 2023’te bu insanlardan oy isteyeceksiniz kapı kapı gezerek bunların yanlışlarını anlatacaksınız. Bunu hangi yüzle anlatacaksınız? Adam sana sormaz mı, bunlar yapılırken sen neden sesini çıkartmadın demez mi? Sen bunun ceremesini yarın çekeceksin. Ben susmayacağım, ben hep bunu anlatacağım. MHP Sayın İl Başkanı, Akçakoca Belediyesi’nden çıkmayacak evrakları alıp, parti binasına getirerek inceliyorsa ve ‘Akçakoca’yı mikroplardan arındırdık’ diye tweet atıyorsa, kardeşim orada o zaman bir şeyler yanlış gidiyor.”

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

https://www.youtube.com/watch?v=P2LPg9nQRNY

Haber: Savaş ARI