Akçakoca’nın her alanda daha iyi seviyelere gelmesi ve özellikle turizmde parlaması için göreve geldiği ilk günden bu yana birçok projeyi hayata geçiren Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, vatandaşlardan gelen şikayetleri de göz ardı etmiyor. Halkın son günlerde ulaşımda yaşadığı sancı da Yanmaz’ın girişimleri ile kısa sürede giderildi.

Toplu ulaşım vasıtalarını kullanan Akçakocalılar’ın Düzce seyahatleri sırasında merkeze uzak noktalarda araçtan inmek zorunda kalması yüzünden baş gösteren sorunlar çözüldü. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, halkın yaşadığı mağduriyeti gidermek için yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığını duyurdu. Artık sabah erken saatlerde Akçakoca’dan Düzce’ye gelmek için minibüse binen yolcular için araçlar şehir merkezine girecek.

Bilindiği gibi Akçakoca – Düzce seferlerini yapan minibüslerin, Düzce şehir merkezine girmesi talebi bir süre önce AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz tarafından AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’e iletilmişti. Keskin’in konuyu Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye iletmesi ile sorun çözüme kavuşturuldu.

İletilen talep sonrası Akçakoca – Düzce minibüslerinin sabah 06:30 ile 10:00 arasında şehir merkezinde yolcu indirmesi noktasında ortak mutabakat sağlandı. Başkan Yanmaz sorunun tatlıya bağlanması dolayısıyla bir video yayınlayarak ilgililere teşekkür etti.

Yanmaz, ulaşımdaki sıkıntıyı aşmada destekleri olan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’na, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’e, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer’e, Akçakoca MHP İlçe Başkanı İsmail Pazvant’a ve Akçakoca AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’na teşekkür etti.