Akçakoca Belediyesinde yaşanan maaş krizi ile ilgili ilk kez Öncü Haber mikrofonuna konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, işçi maaşlarının önümüzdeki haftadan itibaren yatmaya başlayacağını açıkladı. “Akçakoca Belediyesi’nde yaşanan maaş krizi de aşıldı gibi” diyen Yanmaz, İşçilerimizin maaşları önümüzde ki hafta yatıyor. Biliyorsunuz, pandemi gibi zor bir süreçten geçtik. Bu süreçte Belediyemizin gelirlere azaldı. Bu yüzden maaş ödemeleri ile ilgili biraz sıkıntı çektik. Ama sıkıntı az önce dediğim gibi aşıldı gibi” diye konuştu.

“Akçakoca’da turizm sezonu açıyoruz”

Tüm dünyada etkisini sürdüren Koronavirüs salgını önlemi kapsamında Akçakoca’da turizmi açtıklarını kaydeden Yanmaz, “Sağlık Bakanımızın açıklamaları nezdinde ve insanların artık pandemi sürecinden bunalmasından dolayı korona virüs önlemleri nezdinde Akçakoca’da turizm sezonu açıyoruz. Tabii bu süreçte insanlar bunaldığı için bir yığılma bekliyoruz. İnşallah bu süreçte bunalan insanlarımız Akçakoca’da sıkıntılı günlerin ferahlığını bulurlar" şeklinde konuştu. 

“Herkesi de Akçakoca’da mutlu ve huzurlu bir şekilde ağırlayacağız.”

Pandemi salgının Türkiye’de görüldüğü mart ayından bu yana evlerine kapanan ve sosyal hayattan kendilerini sakınan vatandaşlar için kontrollü normalleşme süreci ile gerekli olan tüm tedbir ve kurallara uyarak vatandaşlara hizmete hazır olduklarını aktaran Yanmaz, “Akçakoca’yı, bütün vatandaşlarımızın psikolojik bozukluklarını veya can sıkıntılarını alacak hale getirdiğimize inanıyoruz. İnşallah herkesi de Akçakoca’da mutlu ve huzurlu bir şekilde ağırlayacağız.” şeklinde konuştu.