Akçakoca’ya Demirçelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kazandırılması için yürütülen çalışmalarda mutlu sona ulaşıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Akçakoca Demirçelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni resmen onayladı.

Akçakoca ve Düzce ekonomisinde yeni bir dönem başlatarak ivme kazandıracak olan haberi AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin duyurdu. Keskin açıklamasında, “Her zaman bizlerin yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir ve Düzce Milletvekilimiz Fahri Çakır'a, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvant'a teşekkür ederim. Akçakoca’ya ve Akçakocalı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu da Akçakoca ekonomisi için önemli gelişmeyi, “İlçemize hayırlı olsun inşallah. Emeği geçen herkesten Allah Razı Olsun” sözleriyle değerlendirdi.