Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı, maddi durumu iyi olmayan Akçakocalı ailelere yardım elini uzattı.

Hazırlanan 250 erzak kolisi daha önce mahallelerde tespit edilen hanelere dağıtılırken, CHP ilçe yönetiminin yaptığı dağıtımlar, mahalle muhtarlarının eşliğinde ihtiyaçlı ailelere teslim edildi.

“Acil bir kampanya düzenleyerek erzak kolilerini hazırladık”

Konuyla ilgili olarak konuşan CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, yardım fikrinin başlangıçta ilçe yönetiminde ele alındığını, ihtiyaçlı vatandaşlardan kendi partilerine gelen talepler üzerine de bu sürece hız verdiklerini ve acil bir kampanya düzenleyerek erzak kolilerini hazırladıklarını söyledi.

“Yoğun bir destek aldık”

Başkan Abanoz, CHP ilçe yönetiminin kendi imkanlarını ortaya koyarak süreci başlatmalarına rağmen, parti ayrımı olmaksızın çok farklı kesimlerden kendi kampanyalarına yoğun bir destek aldıklarını söyledi. Abanoz, toplamda 250 koli olarak hazırladıkları erzak destek paketlerini dağıttıktan sonra da yardımlara peyderpey devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Abanoz, bir zincir market şubesinden tanesi 80 lira tutan erzak kolilerini hazırladıklarını ifade etti. Yardıma katkı verenlerin ise alacakları koli sayısına göre kendilerine nakit bedel vererek kampanyaya destek olduklarını söyledi.

6 mahallede ihtiyaçlı vatandaşlara ulaştırılıyor

CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, hazırlatılan kolilerin ilçenin 6 mahallesindeki ihtiyaçlı vatandaşlara ulaştırıldığını belirtirken, kalan yardımların da yarın Osmaniye ve Yukarı mahalle halkına dağıtılacağını söyledi.

Sosyal medya hesabından teşekkür etti

Başkan Abanoz, ihtiyaçlı aileler yararına hazırlattıkları erzak kolileri ile ilgili olarak kendi sosyal medya hesabından da şu paylaşımı yaptı:

“ CHP Akçakoca ilçe teşkilatı olarak ilçemizdeki toplam 8 mahallemizde muhtarlarımızla beraber önceden tespit edilen sosyal yardımlaşmada kaydı bulunmayan, yeni işsizler ordusuna katılan, hiç bir geliri olmayan kıymetli vatandaşlarımıza erzak yardımında bulunduk. Bu organizasyona katkıda bulunan tüm Akçakocalı ve Akçakoca dışından yardım eli uzatan hayırsever yurttaşlarımıza teşekkür ederiz. Yaptığınız yardımlar yerine büyük bir titizlikle yerine ulaşmıştır.”