Geçtiğimiz temmuz ayındaki olağan kongrede Ahmet Mutlu’nun başkanlığa seçilmesinin ardından yeniden yapılanmaya gidilen ve aktif faaliyetlerini arttıran Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, siyaset ve bürokrasinin önemli isimlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Mutlu, başkan yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Şamandar ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Akçakoca Kaymakamlığı’na giderek Kaymakam Mustafa Can’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen kabulde vakıf yönetimi, yeni yönetimle birlikte Düzce’ye katkı sunmasını amaçladıkları projeleri ve hedefleri hakkında Kaymakam Can’a bilgi vererek destek istedi.

Vakfın başkan yardımcısı Prof. Şamandar sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı olarak Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can beyi ziyaret ettik. Çok çalışkan başarılı mütevazı bir kaymakamları olduğu için Akçakocalılar çok şanslı Mustafa Can bey  Düzce’mize hoş geldiniz. Akçakoca'ya çok katkı vereceğinize değer katacağınıza gönülden inanıyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.