“ÜÇÜNCÜ DOZ AŞIMIZIN ZAMANI GELDİĞİ İÇİN YAPTIRDIK”

Aşılamanın sosyal, psikolojik ve ekonomik açıdan şehrimiz için bir kazanç olacağını açıklamasında ifade eden Başkan Yanmaz , “Yetkililer tarafından yapılan açıklamalar dışında hiçbir açıklamaya kulak asılmaması, sağlık bakanlığı adına açıklama yapabilecek yetkililerin dışında hiç kimsenin sözüne itibar edilmemesini istiyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve bakanlarımızdan başlamak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yetkilileri aşılama kampanyasına katılarak bizzat kendileri de aşılarını olarak konuya ilişkin kararlılıklarını gösterdiler. Biz de bugün üçüncü doz zamanı geldiği için aşımızı yaptırdık” diye konuştu.

“BİR AN ÖNCE AŞILARINI TAMAMLAMASINI İSTİRHAM EDİYORUM”

Tüm hemşerilerini aşılarını olması için bir kez daha çağrıda bulunan, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz “Buradan bir kez daha vatandaşlarımızı bu konuda dikkatli ve özen göstermeye, birbirimizin daha sağlıklı yaşayabilmesi için herkesin bir an önce aşılarını tamamlamasını istirham ediyorum. Önümüzdeki süreçte kısıtlamalara ihtiyaç kalmaması için herkesi bu manada özen göstermeye davet ediyorum.” diyerek açıklamalarını tamamladı. Başkan Yanmaz ayrıca, her daim vatandaşlara hizmet eden ve özellikle pandemi döneminde büyük fedakârlık göstererek çalışan sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.