Akçakoca’nın önde gelen balık lokantalarından olan Mustafa’nın Yeri Balık ile Kahvaltı, yeni yerinde, yeni yüzüyle hizmete girdi. Açık ve kapalı alanlara sahip işletmenin açılışına Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nurşen Yanmaz, eski Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Mustafa’nın Yeri Balık ile Kahvaltı’nın değer katan bir mekan olduğunu belirterek, Yeni yerlerinde de inşallah onların güzel balıklarını yiyerek büyük lezzet tadacağız. Gelen misafirlerimiz de bu balıklardan tatmış olacaklar. Bizlerin turizme çok önem verdiğimizi milletimiz biliyor. Bu konuda Akçakoca’ya katma değer sağlayacak olan her türlü esnafımızın yanında olduğumuzu da biliyorlar. Dolayısıyla bol kazançlı, geleceğe güzel günler getirerek hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Akçakoca deyince akla gelen ilk lezzet duraklarından olan ve Kazım Topuz tarafından işletilen mekan yapılan hayır duası ve kurdele kesim töreninin ardından zengin menüsündeki birbirinden güzel balık ve kahvaltı çeşitleriyle misafirlerini ağırlamaya başladı.