Düzce İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk toplantısında, İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisini temsil edecek Akçakoca Demir Çelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyeti, yapılan seçimlerde oy birliği ile belirlendi.

Ancak yapılan seçimlerde Akçakoca ilçesini temsi eden 2’si AK Partili ve 1’i ise MHP’li olmak üzere toplam 3 Meclis Üyesinden sadece bir tanesi Akçakoca Demir Çelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyetine seçildi.

İl Genel Meclisini temsilen Akçakoca Demir Çelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyeti seçimlerinde AK Parti Grubu tarafından Sinan Cumhur ve Düzce Merkez İl Genel Meclis Üyesi Hasan Aktürk ismi meclise sunulurken, yine AK Parti Akçakoca Meclis Üyesi Mustafa Ezer ile Akçakoca MHP İl Genel Meclis Üyesi Engin Özensel yedek üyeler arasında yer aldı. AK Parti Akçakoca İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Ezel’in ise, OSB Mütevelli Heyetinde yer almaması, ilçede tepkileri de beraberinde getirdi.

Akçakoca İl Genel Meclis Üyeleri dururken, Düzce Merkez İl Genel Meclis Üyesinin Mütevelli heyetine seçilmesi akıllara, ‘AK Parti Teşkilatları arasında çatlak mı var?’ sorusunu getirdi.

Mütevelli Heyeti seçimlerinin ardından gözlerin çevrildiği AK Parti Düzce ve AK Parti Akçakoca Teşkilatlarından bir açıklama yapılması bekleniyor.

HABER: Savaş ARI