Akçakoca Belediyesi'nde uzun zamandır devam eden maaş krizi, Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın meclisten aldığı yetki doğrultusunda sağladığı kaynakla çözüldü.

Akçakoca Belediyesi'nde çalışan ve belediyenin ekonomik sıkıntı içinde bulunması nedeniyle aylardır maaşlarını alamayan personele geriye dönük birikmiş tüm alacakları bugün banka hesaplarına yatırıldı.

Konuyla ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Akçakoca Belediyesi’nin mali yapısını düzeltmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belediye çalışanlarının birikmiş alacaklarını ödemenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Belediye çalışanlarına bugüne kadar gösterdikleri sabırları nedeniyle teşekkür eden Başkan Yanmaz, maaş ödemelerinin daha düzenli olarak yapılması için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Akçakoca Belediyesi tarafından bünyesinde çalışan personele toplam 4 milyon 911 bin TL maaş ödemesi yapıldı. Yapılan ödemelerle birlikte Akçakoca Belediyesi personelinin içeriden alacak maaşı kalmadı.