Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, kent sakinlerinin mutlu günlerine ortak olmaya devam ediyor.


Davet edildiği her cemiyete katılmaya özen gösteren Başkan Yanmaz, son olarak Karslı ailelerin düğün merasimine katıldı.Akçakoca Karslılar Derneği Başkanı Fahrettin Kaya ile birlikte, konuk masasında otururken, halay müziklerinin ritmine dayanamayan Başkan Yanmaz, halaya girerek gece boyunca coştu.Akçakoca’da yaşayan Karslı vatandaşlar ile öteden beri derin bir dostluk bağı olan Yanmaz, 40 yıllık Karslılar'a taş çıkartırcasına, davetlilere halay çekmedeki ustalığını gösterdi.


4 yeni araç alınacak
Öte yandan Akçakoca Belediyesi’nin Fen ve Ulaşım Hizmetleri müdürlüklerinde kullanılmak üzere 4 yeni araç alınacak. Buna ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi'nde karara bağlandı.


Ayrıca Akçakoca Belediyesi, Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi ile birlikte, balıkçı kamyonlarının limana giriş çıkışında şoförlerin sorun yaşamaması için yeni bir düzenleme yaptı. Buna göre, Merkez Camii yönü sadece balıkçı kamyonlarının giriş çıkışına tahsis edilirken, özel araçlar Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan otopark girişine yönlendirildi.