Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, sel afetinden önce planlanan ve sağlığı için önem teşkil eden iki operasyon için hastaneye yattı.


Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ameliyat masasına yatan Yanmaz’a aşırı kilolarından kurtulması için mide küçültme ameliyatı yapıldı. Aynı anda ses tellerinde meydana gelen bir tahribat nedeniyle ses tellerine dönük de bir ameliyat olan Yanmaz’ın operasyonlarının başarılı geçtiği ve birkaç gün içinde toparlanarak taburcu edileceği öğrenildi.



Aile fertlerinin yanından ayrılmadığı Yanmaz’ın geçirdiği operasyonlar hakkında yakınlarına dahi bilgi vermeyerek sessiz sedasız süreci atlatmak istediği ancak duyan herkesin hastaneye koştuğu öğrenildi. Yanmaz'ı hastanede ziyaret edenler arasında MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve yönetimi de yer aldı.

Sel ve heyelanları büyük tahribata yol açtığı Akçakoca'nın hızla toparlanması için devletin zirvesinden siyasilere herkese ihtiyaçları sıralayıp destekleri dolayısıyla teşekkürü eksik etmeyen Belediye Başkanı Okan Yanmaz'a Öncü Medya Ailesi olarak 'Geçmiş olsun' diliyoruz.

HABER: C.ÜSTÜNER