Geçtiğimiz hafta aynı anda mide küçültme ameliyatı ve ses telleri ameliyatı olan Yanmaz, meclis toplantısına başkanlık etti.

8 gündem maddesinin yer aldığı ağustos ayı meclis oturumuna başkanlık eden Başkan Yanmaz’ın, tam olarak iyileşmediği konuşurken ve hareket ederken zorlanmasından anlaşılırken, tüm meclis üyeleri bir kez daha Başkan Yanmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ağırlıklı olarak vatandaşların imar konularındaki taleplerinin yer aldığı meclis toplantısında, oylamaya sunulan kararların tamamı oy birliğiyle kabul edildi. Özellikle yaşanan afet konusunda, siyasi parti ayrımı yapılmaksızın birlik ve beraberliğe vurgu yapan meclis üyeleri, Akçakoca’nın yaralarının bir an önce sarılmasına yönelik ortak tavır ve kanaatleri öne çıkartan konuşmalar yaptı.

Başkan Yanmaz, afetin ilk anından itibaren kendilerine destek olan tüm kurum ve kişilere bir kez daha teşekkür ederken, Akçakoca Belediyesi'nin farklı birimlerinin canla başla yürüttükleri çalışmalar da tüm meclis üyelerinin takdir sözleriyle bir kez daha hatırlandı.

Haber: C. ÜSTÜNER