2021 - 2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenine katılan Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz, Fedai Karabıyık Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı ve Mehmet Sevil Özel Eğitim Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

ÖĞRECİLERE HEDİYE VERİLDİ

Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz, bu okullardan mezun olan Ümit Çiçek’e, Nazmiye Başaran’a, Damla Polat’a ve Gamze Kaya’ya isimlerine özel hazırlattıkları hediyeleri takdim etti.

Engelli çocukların etkinliklerine eşlik edip, onlarla gönül köprüsü kuran Yanmaz çifti,  her zaman onlara destek olmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.

ÇOCUKLARIN YOĞUN SEVGİSİYLE KARŞILAŞTILAR

Çocukların yoğun sevgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz, onlarla yakından ilgilenip keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Programda, birbirinden renkli anlar sergileyen çocuklar göz doldururken,  o anlarına eşlik eden ve gönül köprüsü kuran Yanmaz çifti ise öğrencilerle birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

“Çok başarılı olacakları gözlerinden okunuyor”

Onlarla birlikte olmaktan dolayı büyük bir sevinç duyduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz gerçekleştirdiği konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Gençlerimiz mezun oldular, inşallah önümüzdeki hayatlarında daha büyük başarılara imza atarlar. Atacakları da gözlerinin içinden okunuyor, bende Başkanları olarak, Akçakocalılar olarak her zaman onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

Böyle bir güzelliği de gemide mezuniyetlerini yaparak onlara bir nebze olsun, moral verip hayatlarında daha güzel bir yer almalarını sağlamak istiyoruz.

Hepsini başarılarından dolayı tebrik ediyorum, Allah yollarını açık etsin.”