Bir süre önce yayımlanan atama kararnameleri ile yeni görev yerleri olan Akçakoca’daki mesailerine başlayan Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ile İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Coşkun’a tebrik ziyaretleri başladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, beraberinde başkan yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz ile birlikte ilk olarak Akçakoca Kaymakamlığı’nda yeni Kaymakam Mustafa Can’ın kapısını çaldı.

Başkan Yanmaz, Kaymakam Can’a “Hoşgeldin” diyerek Akçakoca’daki görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Akçakoca hakkında bilgiler vererek, belediyenin proje ve yatırımlarından bahseden Başkan Yanmaz, “Akçakoca’mıza en iyi hizmeti verebilmek için uyum ve işbirliği içerisinde bir ve beraber şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Akçakoca’yı daha ileriye taşıyabilmek için birlikte çalışacaklarını söyleyen Kaymakam Can da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti.  

Başkan Yanmaz’dan İlçe Emniyet Müdürü Coşkun’a ziyaret

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve ekibi daha sonra Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Ali Coşkun’u makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Makamda gerçekleşen ziyarette, yeni İlçe Emniyet Müdürü Coşkun’a Akçakoca’nın güzelliklerini anlatan Başkan Yanmaz, “Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Akçakoca’mızın huzur ve güvenini sağlamak için fedakârca çalışan tüm emniyet personelimize de başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Akçakoca İlçe Emniyet Müdürü Coşkun da Belediye Başkanı Yanmaz ve başkan yardımcılarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.