Düzce’nin önemli turizm bölgesi olan Akçakoca’da tatilciler, çöp konteynırlarının yanında biriken çöpler yüzünden sokaklarının pislik içinde kalmasına tepki gösterdi. Özellikle hafta sonu tatilcilerin ve günübirlikçilerin uğrak yeri olan Akçakoca ilçesinde çöplerin vaktinde alınmadığını belirten tatilciler, belediyeyi göreve davet etti.

Turizm sezonunda çöp konteynırlarında biriken çöplerin, ilçeye yakışmadığını ifade eden tatilciler, yaşanan bu sorunun bir an önce giderilmesini istiyor.

Sesini duyurmak için konu ile ilgili şikayetini 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp İhbar hattına gönderen Nevzat Aydın isimli bir tatilci,  “Belediye Başkanımız Akçakoca için gereken çalışmaları yapıyor.  Evet, güzel çalışıyor ama bir de ayazlı mahallesine, yani eski adıyla tersane bölgesine gelse, arıtmanın orda biriken çöpleri görse çok iyi olacak. Yaz günün de hiç mi hiç güzel görülmüyor. Çöpler vaktinde alınsa bu sıkıntı ortadan kalkacak. Benim burada yazlığım var, sadece yaz ayları kalıyorum. Pandemi döneminde 6 ay burada yazlığımda kaldım. Bu görüntü Akçakocamız’a zarar veriyor” dedi.

HABER: Savaş ARI