AK Parti’de ilçe kongreleri devam ediyor. Bugün kongrenin adresi Akçakoca oldu.  

Mevcut Başkan Esvet Sarıoğlu’nun tek liste ile seçime girdiği AK Parti Akçakoca 7. Olağan Genel Kurulu Akçakoca Öğretmenevi’nde düzenlendi.

“Akçakoca için İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla gerçekleştirilen kongrede, tüm hazırlıklar koronavirüs tedbirlerine göre yapıldı. Kongreye AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Partili Akçakoca eski Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu, ilçe belediye başkanları, ana kademe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongre, divan oluşturulması ve divan başkanı seçilmesiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Akçakoca ve Düzce için çalışmaya ve halka hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, kongreye katılım sağlayan partililere teşekkür etti.

“2023 hedeflerine ulaşmak için yeni bir yolun başlangıcındayız”

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında yaşanan sel afetinin özellikle Akçakoca merkez ve köyleri ile Cumayeri’ni vurduğunu anımsatan Sarıoğlu, “Öncelikle sel afeti dolayısıyla Akçakoca ve Cumayeri halkına tekrar geçmiş olsun diliyorum. Allah bir daha böyle afetler göstermesin. AK Parti 7. Olağan Kongremiz ile Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerine ulaşmak için yeni bir yolun başlangıcındayız. Allah bizi milletimize mahcup etmez inşallah. “Görev istenmez verilir” anlayışına binaen görev verildiği günden itibaren Akçakoca’nın vizyonuna, ufkuna ve hizmet anlayışına uymaya özen gösterdim ve davamıza yakışır bir ilçe başkanı olmaya çalıştım. Olmaya da gayet dikkat ettim ve edeceğim.” dedi.

Kürsüye gelen AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin de yeni dönemin Akçakoca’ya ve Düzce’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tek lise ile gidilen kongrede, delegelerin verdiği oylarla mevcut Başkan Esvet Sarıoğlu yeniden AK Parti Akçakoca İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Haber: C.Üstüner

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr