Akçakoca’da koronavirüse karşı tedbirler aralıksız olarak sürdürülüyor. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, salgınla mücadele kapsamında vatandaşlara, maske, kolonya ve dezenfektan bilekliği dağıttı. Başkan Yanmaz, beraberindeki Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz, personelle birlikte esnaf ve vatandaşlara maske, kolonya ve dezenfektan bilekliği dağıtımı yaptı.

"Kentimizi mümkün olduğunca bu salgından korumak için çalışıyoruz"

Vatandaşlarla sohbet ederek sosyal mesafeyi korumaları yönünde tavsiyelerde bulunan Başkan Yanmaz, "Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. İlçe esnafımıza ve vatandaşlarımıza maske, kolonya ve dezenfektan bilekliği dağıtımında bulunduk. Kentimizi mümkün olduğunca bu salgından korumak için çalışıyoruz. Bu mücadeleyi birlikte kazanacağız." dedi.

Başkan Yanmaz ve Umut Işığı Birim Koordinatörü Nursen Yanmaz’a teşekkür eden vatandaşlar da koronavirüs önlemlerine uygun davranmaya gayret ettiklerini belirtti.

Umut Işığı Birimi’nden çocuklara yeni yıl hediyeleri

Öte yandan Başkan Okan Yanmaz’ın eşi Nursen Yanmaz’ın koordinatörlüğünü yürüttüğü Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi de Akçakocalı çocuklara yiyecek ve oyuncak dağıtarak sevindirdi. Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Koordinatörü Yanmaz, hediyeleri bizzat dağıttığı çocuklarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.