Belediye Nikâh Salonu'nda düzenlenen turnuvaya Türkiye genelinden 300 sporcu katıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Palamut ve Briç Festivalinin tanıtım ve reklam noktasında Akçakoca’ya değer kattığını söyledi.

“İLÇEMİZE MADDİ MANEVİ KATKISI OLDU”

Katılımın yoğun olduğunu belirten Başkan Yanmaz, “15 yıldır devam eden palamut briç festivali federasyon nezdinde gelen oyuncular ilçemiz için çok büyük katma değeri oldu. İlçemizde oteller tam doluluk oranına ulaştı.

Artı bu misafirler caddelerde geziyor. Esnaftan alış veriş yapıyorlar. Ayrıca ilçemizi gittikleri yerlerde anlatacaklar. Bunun da Akçakoca’ya reklam katkısı olacak.” dedi.

“TÜRKİYE ÇAPINDA BİR NOKTAYA GETİRECEĞİZ”

Belediye olarak bu tür organizasyonlara her zaman destek verdiğini aktaran yanmaz, ”Bu tür organizasyonları her zaman düzenlemeyi kendimize görev edindik. Her geçen gün üzerine koyarak Türkiye çapında bir seviyeye getirmek için belediye olarak biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz.

Ayrıca görüştüğümüz hakemlerin, Akçakoca’da katılım seviyesinin birinci sıralarda olduğunu söylemesi bizlere güven sağladı. Bizde bunu daha çok büyütmek istiyoruz.” İfadesini kullandı.

Başkan Yanmaz, ayrıca oyunculara başarılar dileyerek, “Bu tip organizasyonlar Akçakoca için gerekli diye düşünüyorum. Bu konuda Festival organizasyonuna, Belediye personeline ve eşim Nursen Yanmaz’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.  “ diyerek sözlerini tamamladı.