Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ile eşi Nursen Yanmaz ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu programda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, “Uzun yıllar çalışmanın neticesinde artık yorulduğunuzdan ve hayatın getirmiş olduğu başka işlerden dolayı böyle bir karar aldınız.

Bizler 2,5 yıldır sizlerle çalışıyoruz. Ve öğrendim ki hepiniz rahmetli babam Hüseyin Yanmaz döneminde belediyeye girmişsiniz. Onun o yokluk dönemlerinde belediyenin imkânsızlıklarında gecenizi gündüzünüze kattığınızı bende onun bir evladı olarak sizlerde gördü. Sizlerin o dürüst çalışması yıllarca Akçakoca’ya vermiş olduğunuz hizmetlerin inşallah kalbi sevgiyle sizlerin emekliliğiniz boyunca da insanların arasına çıktığınızda sevgiyle bakılmanıza neden olacaktır.” dedi.

“BELEDİYEMİZ SİZLERE ÇOK ŞEY BORÇLU”

Başkan olduktan sonra kendisini hiç yalnız bırakmayan personeline teşekkür eden Yanmaz, “ Ben yürekten şunları söylüyorum belediye başkanı olduktan sonra bu grup hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı ve bazen zor günler de yaşamamıza rağmen zor günlerde herkes yüreğini aynı rahmetli babamın olduğu dönemdeki gibi bizim içinde ortaya koydunuz. Ben sizden Allah huzurunda çok razıyım inşallah sizde razısınızdır diyorum. Belediye sizlere çok şey borçlu, belediye sizler emekli olduktan sonra da tecrübelerinizden illa ki yararlanacağız. ’ifadelerini kullandı.