Akçakoca’nın turizmde daha çok parlaması ve daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla yerel yönetim ve sivil toplum örgütleri omuz omuza çalışmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle son 2 sezondur kısıtlamaların gölgesinde yaz sezonunu geçiren kentte, bu yazın oldukça verimli geçmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda sık sık meslek örgütleri ile bir araya gelen Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, talep ve varsa sıkıntıları bizzat dinliyor.

Son olarak kongre sürecini tamamlayan Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimini ağırlayan Belediye Başkanı Yanmaz, makamında gerçekleşen sohbette, ilçenin kalkınması ve gelişmesi adına yürütülecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Düzce’nin denize açılan penceresi Akçakoca’da festival ve şenliklerle dolu dolu bir yaz geçirilmesinin hedeflendiğine dikkat çeken Yanmaz, salgın döneminde beli bükülen esnafın, yeniden doğrulması için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, ziyaret sonunda, Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Duygu Aydoğan ve yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Belediye ve esnaf odasının her zaman birlikte çalışacağını vurgulayan Yanmaz, Akçakoca Esnaf Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti