Düzce’nin denize açılan kapısı Akçakoca’da kafe sektörüne yeni bir soluk geldi. Liman içi bölgesinde hizmet verecek olan Kaptan’ın Yeri isimli kafeterya düzenlenen açılış töreninin ardından misafirlerini ağırlamaya başladı.

Akçakoca Belediye başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz’ın katıldıkları açılış etkinliğine belediye başkan yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz’ın yanı sıra, önceki dönem belediye başkanlarından Erol Solak ve Cüneyt Yemenici de katılım sağladı. Siyasi parti ilçe başkanlarının da hazır bulundukları açılış etkinliğine AK Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum ve Vatan Partisi İlçe Başkanı Serap Naz Başar da yönetimleriyle birlikte Kaptanın Yeri’nin kurdele kesim töreninde hazır bulundu. Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Mehmet Nazım Pazvant ve Türk Kızılayı Akçakoca şubesi Başkanı Özkan Öztürk de açılışa katılan STK temsilcileri olarak hazır bulunan isimler oldu.

Kaptan lakaplı Muhammet Tekeoğlu’nun sahibi olduğu Kaptanın Yeri isimli kafeteryanın kurdele kesim töreni öncesinde, belediye başkanı Okan Yanmaz kısa bir konuşma yaparak işletmecilere hayırlı kazançlar diledi. Birlikte kesilen kurdele sonrasında konuklar mekân önünde bir arada oturarak sohbet etti.

İşletme sahipleri tarafından yapılan çeşitli ikramlar eşliğinde eskisi ve yenisiyle kent ve cemiyet yöneticileri uzun süre muhabbet etti. Açılış etkinliği, birlikte çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.