Son aylarda turizme yönelik çalışmalara akıttığı yüz binlerce lira ile adından söz ettiren Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, bayram öncesi personelinin boynunu büktü.

Temmuz ayının ortasında hak edişlerini almayı bekleyen yüzlerce belediye çalışanı, hesaplarına yatan yarı maaşla şaşkınlığa uğradı. Bayrama kadar geri kalan ödemeyi alacaklarını düşünen personel, bugün hesaplarında hareket göremeyince hüsrana uğradı.

Yüklü bir maliyeti olan Katamaran gezi teknesini yakın tarihte belediye bünyesine katan ve geçtiğimiz günlerde de makam aracını değiştiren Başkan Okan Yanmaz'ın Kurban Bayramı öncesi maaşları tamamlayamaması personelin sıkıntı yaşamasına neden oldu.

Maaşlarının geri kalanını ve bayram ikramiyelerini alamayan belediye personeli, bayram alışverişleri nedeniyle paraya en ihtiyaç duyulan şu günlerde sıkıntı yaşarken, belediyenin farklı alanlara yüklü ödemeler yapması eleştirileri de beraberinde getirdi.

Personele yarı maaş dağıtılan Akçakoca Belediyesi'nde geleneksel bayramlaşma programının düzenlenmemesi de dikkat çekti.