Vaka sayısı Düzce gibi ilçelerinde de artmaya devam ederken, belediyeler dört koldan mücadeleyi sürdürüyor. Düzce’nin en büyük ilçesi olan Akçakoca’da Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın talimatları ile sahada yoğun bir mesai harcayan belediye ekipleri cadde, sokak, park, bahçe her yeri dezenfekte ediyor. Bu çalışmaları sürekli sahada takip eden ve bizzat destek veren Başkan Yanmaz, dün Osmaniye Mahallesi’nde yürütülen temizlik seferberliğini yerinde takip etti. Yine hortumu alıp yolları yıkadı.

Yüzünde maskesi ve ellerinde eldivenleri ile mahalleyi karış karış gezen Başkan Yanmaz, halka maske dağıttı. Bu anlar Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınla paylaşıldı.

Başkan’ın maske dağıtımında bulunması karşısındaki memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, “Başkanım Allah senden razı olsun, aldığın oyları sonuna kadar hak ediyorsun. Seçim döneminde dediğin her şeyi yapıyorsun. Söz verdiklerini tutan başkan…” diyerek, teşekkür etti.

Mütevazi kişiliği ile tanınan Başkan Yanmaz da kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara, “Allah sizlerden de razı olsun, daha yapacak çok işimiz var.” dedi.