İçişleri Bakanlığı tarafından 10 Ağustos’ta valiliklere gönderilen genelge kapsamında tüm yurtta başlayan koronavirüs tedbirleri denetimi Düzce’de de son sürat devam ediyor.

İl genelinde son haftalarda artış gösteren koronavirüs vaka sayısının kontrol altına alınmasında etkin rol oynayan Düzce Valisi Cevdet Atay’ın koordinasyonundaki denetimler şehir merkezinin ardından ilçelerde sürüyor.

Bugün denetim için rotasını ilçelere çeviren Vali Atay’ın ilk durağı Akçakoca oldu. Tüm ilgili mülki amirlerle sahada koronavirüs mücadelesini aralıksız sürdüren Vali Atay, sabah saatlerinde Düzce’nin en büyük ilçelerinden Akçakoca’da denetim gerçekleştirdi.

İşyerlerini ziyaret eden Atay, işyeri sahiplerine ve vatandaşlara maske kullanımı ve sosyal mesafe konularında uyarılarda bulundu. Kurallara uyan vatandaşlara teşekkür eden Atay, vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Öğleden sonra ise koronavirüs tedbirleri denetimlerine Cumayeri ilçesinde devam eden Vali Cevdet Atay; esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, maske, mesafe, hijyen husunda uyarılarda bulundu."Bütün derdimiz sizlerin sağlığıdır."fadesinde bulundu.

HABER: Mehmet GÜNESEN