MHP İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Anadolu Hastaneleri ve Silivri Medikal Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı olan Hayati Arkaz Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret etti. Arkaz’ı Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz belediye önünde karşıladı.

Akraz ziyaretinde ‘Akçakoca benim evim gibidir.’ sözleri ile Akçakoca’da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Başkan Yanmaz, Hayati Arkaz’ın ziyaretinden dolayı teşekkür etti.Yanmaz açıklamasında; “Sayın İstanbul Milletvekilim Hayati Arkaz beye ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Sevgi ve saygılarımı iletiyorum.” dedi.

"Bu cennet köşede yaşayanlar çok şanslı"

Milletvekili Hayati Arkaz da Akçakoca’da olmaktan duyduğu mutluluğu, Akçakoca’yı ve Akçakocalılar'ı sevdiğine değindi. Arkaz açıklamasında, "Ben de Başkanıma teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Akçakocalar bizi sevmiş bağrına basmış biz de onları çok seviyoruz. Batı Karadeniz’in incisi ve Düzce ilinin denize açılan tek kapısı olan bu cennet köşede yaşayanlar çok şanslı. Okan Başkan ile Akçakoca daha güzel yerlere geleceğinden şüphemiz yok." şeklinde konuştu.