Sağlıkta önemli gelişmelerin yaşandığı Düzce'de müjdeli haberler peşi sıra geliyor. Bilindiği gibi uzun süredir gündemde olan Akçakoca'ya yeni bir devlet hastanesi kazandırma çalışmaları için önemli bir adım geçtiğimiz günlerde Düzce Valiliği'nde atıldı.

Akçakoca’ya bağlı Yenimahalle Ketmenli Kavşağı mevkiinde yapımı planlanan yeni devlet hastanesinin proje protokolü imzalandı. Burada konuşan yetkililer, Akçakoca’nın modern bir hastaneye kavuşacağını vurgularken, mevcut hastanenin ise Millet Bahçesi’ne dönüştürüleceğini açıkladı. Yürüyüş ve spor alanlarını içerisinde barındıran Millet Bahçesi’ne çevrilmesi hedeflenen Yukarı Mahalle’de bulunan mevcut hastane, yeni sağlık kompleksi bitene kadar daha iyi hizmet vermesi için bakım ve onarıma alındı.

Düzce İl Sağlık Mūdūrū Dr. Yasin Yılmaz, şu günlerde bakım onarım çalışmalarının devam ettiği Akçakoca ilçe Devlet Hastanesi'nde yerinde incelemelerde bulunarak değerlendirmelerde bulundu.

İl Sağlık Mūdūrū Dr. Yasin Yılmaz'ın gerçekleştirdiği incelemelere başhekim ve yardımcıları ile hastane yönetimine bağlı ilgili birim müdürleri eşlik etti.