63. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, siyasetçi-araştırmacı oncurtv.com ile Manşet Gazetesi Yazarı İbrahim Bilgin’i ziyaret etti.

Düzce’nin önemli entelektüellerinden Bilgin’in daveti üzerine Akçakoca’ya gelen Bakan Güllüce ve eşi Hamsi Restaurant’ta ailece yemek yedi.  Yemeğin ardından Bakan Gülüce ve Bilgin, koyu bir sohbete girişirken Türkiye ve dünyadaki son gelişmeler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Sohbet havasında geçen yemeğinin ardından Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, restorana gelerek Bakan Güllüce’ye Batı Karadeniz’in incisi olarak bilinen Akçakoca ziyareti nedeniyle teşekkür etti. İbrahim Bilgin, Bakan Güllüce’ye son eseri olan ‘Küçük Şehrin Büyük Hikayesi Akçakoca’ kitabını da imzalayarak hediye etti.

Bilgin’in entelektüel kimliğine ve öngörülü fikirlerine atıfta bulunan Bakan Güllüce, mutlaka aktif siyasete girmesi ve özellikle milletvekilliği aday adaylığı için başvurusu yapmasının hem Düzce’ye hem de Türkiye’ye kazandıracağını söyleyerek bu yönde destek olacağının sözünü verdi.