Akçakoca Cumhuriyet Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkılan binaların arasında kalan Atatürk heykeli, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın talimatıyla mevcut yerinden kaldırılarak belediye hizmet binası önüne yerleştirildi.

Kentsel dönüşüm alanında Atatürk heykelinin bakımsız kalması üzerine harekete geçen Başkan Yanmaz, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarımını yaptırdığı heykeli itinayla belediye binası önüne getirtti.

Belediye binası önüne yerleştirilen heykelin önünde hatıra fotoğrafları çektiren Başkan Yanmaz, yenilenen Atatürk heykelinin belediye binasının önüne çok yakıştığını belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Yardımcıları Yüksel Yılmaz ve Hakan Öztaş ile Fen işleri Müdürü Yasin Efe’ye teşekkür etti.

Zabıta personeli kışlık kıyafete geçti

Öte yandan Akçakoca Belediyesi zabıta personeline, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın talimatı ile mont, ayakkabı, pantolon, gömlek, kep  ve kravattan oluşan yeni tip kıyafetleri dağıtıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Yanmaz  24 personele yeni tip ve yeni tasarım kıyafetlerin dağıtıldığını belirterek, "Görevlerini yeni tip ve yeni tasarım kıyafetleriyle yapacaklar. Ayrıca, yeni montlardaki tasarımlarla birlikte zabıtamız daha şık bir görünüme kavuştu. Yeni kıyafetler günümüz çalışma koşulları ve kış aylarına girmemiz nedeni ile  uygun hale getirildi. Personelimize yeni kıyafetleri hayırlı olsun.” dedi.

"Zabıta teşkilatı dürüstlük, ilke ve özverinin simgesidir”

Başkan Yanmaz, zabıta teşkilatının vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında yaşamanın güvencesi olduğunu hatırlatan Başkan Yanmaz, "Zabıta teşkilatımız kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, sosyal yaşamın her alanında hemşehrilerimizin huzur ve esenliği için kesintisiz görev yapmaktadır. Zabıta personelimize kolaylıklar diliyorum." ifadelerine yer verdi.