Yeni kurulan Akçakoca Demir Çelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile üye sayısı büyük oranda artacak olan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın daha geniş bir alanda kaliteli ve verimli hizmet vermesi amacıyla bir süredir Oda Başkanı Mehmet Nazım Pazvant tarafından bizzat yürütülen çalışmalar artık ilk kazma aşamasına geldi.

Sadece oda binası olarak değil KOSGEB, MARKA, İŞKUR ve OSB Müdürlüğü gibi geniş yelpazede kullanılacak yeni hizmet binasında ayrıca 500 m2’lik modern bir konferans salonu da yer alacak.

Akçakoca Kapalı Pazaryeri yanındaki odaya ait arsada yükselecek modern ATSO binası hakkında açıklamalarda bulunan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Nazım Pazvant şunları söyledi:

“Yönetim kurulunun çalışmaları doğrultusunda birliğimizin katkılarıyla hayata geçirilecek olan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın modern yeni hizmet binası ilçemize hayırlı olsun.

Uzun yıllar uğraşı içerisinde olduğumuz ve sona yaklaştığımız Akçakoca Demir Çelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarının arkasında kalan odamız yeni hizmet binamızı da ilçemize kazandırabilmek için yönetim kurulum ve meclisimizle birlikte büyük uğraşılar sarf ederek bir noktaya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üç katlı, toplamda 1.500 m2 kullanım alanına sahip yeni hizmet binamızın iki katında KOSGEB, MARKA, İŞKUR ve OSB Müdürlüğü ile üyelerimizin ihtiyaç duyduğu il genelinde bulunan diğer müdürlüklerini açarak kombine bir tesis haline getireceğiz. Ayrıca İlçemizin en büyük eksiklerinden biri olarak gördüğümüz ve içerisinde kurum ve kuruluşlarımızın yanı sıra okul etkinliklerinin de kullanımına açık olacak şekilde tasarlanan yeni binamızda bizleri ileriye taşıyacak gençlerimizin rahatça tiyatro gösterilerini yapılabilecekleri donanıma sahip 500 m2’lik modern bir konferans salonuna odamız yeni hizmet binası içerisinde yer vermenin mutluluğunu yaşıyor, başta bizi her konuda yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen birliğimizin değerli Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, TOBB yönetimine, meclis üyelerimize ve odamız üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.”