Akçakoca ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde çıkan yangında Çapa Restoran ve Lal Kafe isimli iki işyeri tamamen yanmıştı.

Büyük maddi hasarın meydana geldiği yangının ardından, 2 işletmenin tekrar ayağa kaldırılması için AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum ve sigortacı Sefer Tuzcuoğlu tarafından, yangının hemen ertesi günü yardım kampanyası başlatılmıştı.

Akçakoca halkının seferber olduğu yardım kampanyası ile ilgili Öncü Haber muhabirine konuşan AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, başlatılan kampanyanın partiler üstü olduğunu belirterek, “Yangında büyük maddi hasarın meydana geldiği 2 işletme için başlattığımız yardım kampanyası partiler üstüdür. Tuğrul Abanoz, Behçet Alkan Lokum, sigortacı Sefer Tuzcuoğlu ve benim öncülüğümde başlatılan kampanyanın siyaset ile hiçbir alakası yoktur. Kampanyaya tüm Akçakoca halkı büyük destek veriyor. Buradaki amacımız, bu iki işletmemizi de ayağa kaldırmak” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI