Hem belediye eliyle yürütülen çalışmaları yerinde incelemek hem de vatandaşlarla bir araya gelmek için sık sık sahada olan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz mahalle gezilerine devam ediyor.

Mahallenin ihtiyaçlarını dinledi

Başkan Okan Yanmaz, beraberinde Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ile birlikte Yeni Mahalle’yi ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Kadir Kaplan ile görüşen Başkan Yanmaz, mahallenin ihtiyaçları ile ilgili notlar aldı. Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Yanmaz, görüştüğü esnaf ve vatandaşların da taleplerini dinledi notlar aldı. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Yanmaz, sıkıntı ve talepleri dinledi, ihtiyaçların giderilmesi için birim müdürlerini telefonla arayarak talimat verdi.

“Güzel sözler bizi ziyadesiyle mutlu ediyor”

Mahalle gezilerine ilişkin açıklama yapan Başkan Yanmaz, “Yeni Mahalle’deyiz. Mahallemizde başkan yardımcımız ile birlikte vatandaşlarımız ile görüşüyoruz. Hem esnafımızdan hem vatandaşımızdan güzel sözler dinliyoruz, bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah Yeni Mahalle’mizi gün geçtikçe daha güzel hale getireceğiz. Hep birlikte Akçakoca’mız için Yeni Mahallemiz için var gücümüzle çalışmamıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

“El ele vererek eksikleri gidereceğiz”

Yeni Mahalle Muhtarı Kadir Kaplan ise “Akçakoca Belediye Başkanımız Sayın Okan Yanmaz ve Başkan Yardımcımız Şenol Yazgan’a bizleri ziyaret ederek ihtiyaçlarımızı sorduklarından ötürü teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek güzide mahallemizin eksiklerini gidereceğiz.” şeklinde konuştu.