Türkiye çapında başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Akçakoca’nın yetiştirdiği başarılı iş insanlarından Burhan Özdemir, memleketine yardımda dur durak bilmiyor. Kurumlardan gelen her talebi yerine getiren genç iş insanı, son olarak toplu bir desteğin protokolüne imza attı.
Eğitime destek kapsamında Akçakoca’da yapacağı okulların yanı sıra Akçakoca Devlet Hastanesi’nin alet, ekipman ihtiyaçları ve iç dekorasyonunu üstlenen Burhan Özdemir, tüm bunlara ek olarak ilçedeki camilerin çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesi için kolları sıvadı.


Söz konusu desteklerin resmiyete dökülmesi amacıyla toplu imza töreni düzenlendi. Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürü, ilçe müftüsü ve hastane başhekiminin katılımı ile bir protokol imzalayan Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir, bir kez daha ilçe halkının teşekkür ve duasını kazandı.
Hayırsever Özdemir’in, havaların soğumasıyla birlikte ATSO (Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası) vasıtasıyla ihtiyaçlı bin öğrenciye de kışlık mont dağıtacağı öğrenildi.