Akçakoca’da 7. katta yer alan evinin balkonundan düşerek şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren hayatını kaybeden Sanem Güçlü için cenaze töreni düzenlendi. Görev yaptığı Bahaettin Güçlü Ortaokulu’nda düzenlenen törene Sanem Öğretmen’in öğrencileri, öğretmen arkadaşları ve sevenleri katıldı. Törende gözyaşları sel oldu.

Bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, “Acımız çok büyük. Azimli, çalışkan ve yaşamını öğrencilere adamış Sanem Güçlü’yü, ebediyete uğurluyoruz. Akçakoca eğitim camiası olarak çok büyük değerimizi yitirdik.” dedi.

Güçlü’nün meslektaşı Selma Sarıoğlu da, “Hem çocukluk arkadaşım ve aynı okulda beraber öğretmenlik yaptık. 46 yıllık arkadaşlığımız vardı. Bu büyük kaybı bizleri üzdü. Bunun tarifi yok. Daha fazla konuşamıyorum.” ifadelerini kullandı.

Okuldaki uğurlama sonrasında sevilen öğretmen Sanem Güçlü’nün cenaze namazı kılınmak üzere tabutu Akçakoca Merkez Camii avlusuna getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından merhumenin cenazesi Türk Kızılayı Huzurevi Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.