Geçtiğimiz yıl Akçakoca’da kuvvetli yağışlar ile birlikte taşan Çivi Deresi, Çuhallı Plajı ile Ayazlı Mahallesini birbirine bağlayan Asmalı Köprü de hasara yol açmıştı. Yıkılma riski bulunan köprüde aradan geçen bir yıla rağmen, ne Devlet Su İşleri, ne de Akçakoca Belediyesi tarafından herhangi bir çalışma yapılamadı.

Bu konuyu gündeme taşıyan Akçakocalı Gazeteci Tuncay Türkgülü, köprünün kime ait olduğunu sorguladı. Köprünün büyük bir tehlike arz ettiğine dikkat çeken Türkgülü, aynı zamanda Akçakocalı siyasetçilere de seslendi.

“Bu köprüyü kim tamir edecek?”

Asmalı Köprü’nün önünde video çeken Türkgülü, “Çuhallı Plajını, Ayazlı Mahallesine bağlayan Asmalı Köprü denilen bölgedeyiz. Asmalı Köprü’nün Ayazlı Mahallesi girişinde bir çökme meydana gelmiş. Bu köprünün sahibi kim? Devlet Su İşleri mi, Akçakoca Belediyesi mi? Kim olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Ancak bu köprü tehlike arz ediyor. Bu köprüyü kim tamir edecek, DSİ mi, yoksa Akçakoca Belediyesi mi? Burada ki siyasetçilere sesleniyorum; lütfen çevrenize bir bakın.  Bunu size iletmek zorundayız.” dedi.