Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın ilçe turizmini canlandırması amacıyla kurum bünyesine kazandırdığı katamaran gezi teknesine ilgi giderek artıyor.

Konuklarına 2 saat boyunca keyifli bir deniz yolculuğu yaşatan Pusula Katamaran 1 yıl gibi kısa bir sürede “Akçakoca’da yapılması gerekenler” listesinde ilk sırayı aldı.

Ulusal medyanın da ‘Küçük Karadeniz’ olarak sütunlarında geniş yer verdiği Akçakoca’nın turizmle parlaması için yürütülen yoğun girişimlerin meyvesi olan katamaranda bayram boyunca farklı etkinliklerle konuklara eşsiz bir deneyim sunuluyor.

Pusula Katamaran ile tura katılan şanslı konuklar için birbirinden keyifli organizasyonlar hayata geçirilirken, dün gece ise sürprizlerin en büyüğü yaşandı.

Akşam turu sonrasında havai fişeklerin atıldığı Pusula Katamaran’ın içindeki coşku dışarıya da yansıdı. Kıyıda bulunan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla havai fişek gösterisini kaydetti.

Akçakoca turizminin amiral gemisi Pusula Katamaran, ilçeye gelen konuklara farklı bir eğlence alternatifi sunarak hatıralarından silinmeyecek saatler de yaşatıyor.

Havai fişek gösterilerinin ortaya çıkardığı görsel şölen ve katamarandaki renkli anları sosyal medya hesaplarından paylaşanlar ise Akçakoca’nın tanıtıma en büyük desteği veriyor.