Belediye başkanlığı koltuğuna oturmasının üzerinden henüz 3.5 ay geçmişken Akçakoca merkez ve köylerini vuran sel afeti nedeniyle zor bir dönem geçiren Okan Yanmaz, tüm ekibiyle birlikte kentin yaralarının sarılması için yoğun bir çalışma sergiledi. Temmuz ayının ortasında yaşanması nedeniyle deniz turizmini olumsuz etkileyen afetin izlerinin silinmesi için belediye ekipleri gece-gündüz sahada ter dökerken, Başkan Yanmaz da 'Geçmiş olsun' ziyareti için gelen her önemli misafirden destek istedi. Afet sürecinin iyi yönetilmesini sağlayarak, takdir toplayan Başkan Yanmaz, sel ve heyelan yüzünden ağırlayamadığı konukları ile makamında bir araya gelmeye başladı.

Yanmaz' a "Hayırlı olsun" demek için gelenler arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beşiktaş İlçe Teşkilat Başkanı Murteza Argın da vardı. Argın, 31 Mart'ta Milliyetçi Hareket Partisi'nden Akçakoca İlçe Belediye Başkanlığı'na seçilen Okan Yanmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel de eşlik etti.

Argın, Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediye başkanlığı görevine gelen Başkan Yanmaz'a başarılar diledi. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ise her zaman desteklerini yanlarında hissettiğini Milliyetçi Hareket Partisi Beşiktaş İlçe Teşkilat Başkanı Murteza Argın'a teşekkür etti. Ziyaret fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber: C. ÜSTÜNER