Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Düzce'nin yeni İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan'a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü makamında yapılan görüşme samimi bir ortamda geçti. Başkan Okan Yanmaz, Akkaplan'a görevinde başarılar dilerken, belediye olarak her zaman emniyet teşkilatı ile iş ve güç birliği yaptıklarını belirtti.
Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ise ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Okan Yanmaz'a teşekkür ederek, Düzce'nin huzur ve güvenliği için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacaklarını belirtti.

Yanmaz’dan Rektör Çakar’a iade-i ziyaret

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a da MHP Başkanı İlhami Caboğlu ve Düzce TÜRKAV Başkanı ve Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uğur Güvenç ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundu.

Akçakoca’ya değer katacak projelerde akademik katkının önemine dikkat çeken Başkan Okan Yanmaz, yükseköğretiminde önemli bir yere sahip olan Düzce Üniversitesi’nin bilgi, beceri ve deneyiminden istifade ederek belediye-üniversite birlikteliğinin geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Nazik ziyaretinden ötürü Başkan Yanmaz’a teşekkür eden Rektör Çakar da, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin ilçe için önemli bir kazanım olduğunun altını çizerek; Başkan Yanmaz'a “Digital Turizm”, “Turist Rehberliği”, “Gastronomi”, “Yerel Yönetimler” branşlarında açılması planlanan yeni bölümlerin müjdesini verdi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.