Batı Karadeniz’in incisi olarak adlandırılan ve Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısı olan Akçakoca’da kademeli normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Akçakoca Belediyesine ait sosyal tesislerde hazırlıklar tamamlandı.

Düzce ve bölgesi için önemli bir yere sahip olan ve her yıl ziyaretçi akınına uğrayan Akçakoca, bu yılda ziyaretçilerini bekliyor. Akçakoca belediyesi kademeli normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte belediyeye ait sosyal tesislerde hazırlıklarını hızlı bir şekilde bitirdi.

Akçakoca Belediyesi ABİTAŞ bünyesinde bulunan Esentepe Mahallesi ve Çınar Caddesinde Bulunan, Akçakoca Kahvecisi işletmeleri ile Pusula Katamaran Gezi Teknesi 1 Haziran Salı günü itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyumlu şekilde tüm önlemlerin alındığı tesisler, sabah 08.00 ile akşam 21.00 saatleri arasından Düzcelilere ve ziyaretçilerine hizmet vermeyi sürdürecek.

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, “Normalleşmenin başlaması ile birlikte Batı Karadeniz’in incisi ilçemiz Akçakoca esnafına ve tüm esnaflara bereketli bir sezon diliyorum. Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına uyarak tedbirimizi elden bırakmamaya gayret gösterelim” ifadelerine yer verdi.