Yaşanan sel ve heyelan afetlerinin ardından Akçakoca, yaralarını sarmaya çalışıyor. Karadeniz Bölgesi’nin turizm cennetlerinden olan Akçakoca’da yaz turizminin yeniden hareketlenmesi için AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in öncülüğünde “Hayde Akçakoca’ya” etiketiyle Akçakoca Turizm Platformu kurulmuştu.


 
Akçakoca Belediyesi de, “Haydi Akçakoca’ya” ve “Kenetlen Akçakoca” etiketleriyle 5-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Akçakoca Yaz Şenlikleri’nin tanıtımını yaptı. Lunapark ve sirk kurulacak festivalde defile, su sporları gibi etkinliklerin yanı sıra Güllü, Ebru Kaya, Bora Duran, Ali Kınık, Azerin, Derya Uluğ, Doğukan Manço, Emre Kaya, Selçuk Balcı, Lara gibi ünlü isimler sahne alacak.
 
Akçakoca Belediyesi sosyal medyada yaptığı paylaşımda," Karadeniz'in incisi Akçakoca'da 5-31 Ağustos tarihleri arasında müzik, eğlence, sanat, edebiyat, spor, doğa, deniz, yeşil ve maviye doymak için, Akçakoca Yaz Şenlikleri için #haydiakçakocaya" ifadelerine yer verildi. Ayrıca
 yapılan duyuruda festivalin tanıtımının haricinde maddi yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar için Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Ziraat Bankası Hesabı Iban numarası (TR81 0001 0003 1814 1402 8650 01) da paylaşıldı.
 

HABER: M.KADAŞ