Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir, ilçeye kazandırdığı çok sayıda hibe projeyle hem ilçe sakinlerinin takdirini kazanıyor hem de iş dünyasına örnek oluyor.

Memleketi için her desteği sağlıyor

Bugüne dek kentte hayata geçirdiği onlarca yatırımla gönülleri kazanan Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir, Türkiye’nin köklü firmalarından olan Optimal şirketinin kaynaklarını memleketi Akçakoca için kullanmaktan geri durmuyor.

Eğitim, sağlık, sosyal hayat… Her alanda yatırımı var

Akçakoca Belediyesi ile işbirliği içerisinde sosyal projelere destek veren Özdemir, Belediye Başkanı Okan Yanmaz’dan gelen her talebe olumlu cevap vererek, memleketinde taş üstüne taş koyuyor.

Yine yakın zamanda Ayazlı Mahallesi’ne sağlık ocağı yaptırarak önemli bir ihtiyaca merhem olan Özdemir, Yukarı Mahalle Mezarlığı yanına gasilhane yapımı işini de üstlenerek hayırlarına hayır ekledi.

Akçakoca’ya 16 derslikli ortaokul yapacak

Son olarak bu sabah Düzce Valiliği’nde yine eğitime destek için yetkililerle bir masa etrafında bir araya gelen başarılı iş insanı Özdemir, memleketi Akçakoca’da yapacağı okul binaları için ilk somut adımı attı.

Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve hayırsever Burhan Özdemir'in katılımıyla gerçekleşen imza programında, Akçakoca’nın Yalı Mahallesi'nde 16 derslikli ortaokul yapımı için Vali Atay ve iş insanı Özdemir arasında protokol imzalandı. Özdemir’in eğitime sağlayacağı destek bununla da sınırlı kalmadı. Özdemir, Osmaniye Mahallesi'nde inşa edilecek 20 derslikli lisenin de proje hazırlama işini üstlendi.

Akçakoca’nın daha iyi noktalara taşınması için desteğe hazır olduğunu her fırsatta dile getiren Özdemir, kendisine bu yolda omuz veren başta Düzce Valiliği ve Akçakoca Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.