Çamköy'de çocuklar arasında başlayan ve daha sonra yetişkinlerinde katıldığı kavga hastanede sonuçlandı. Edinilen bilgilere göre Çamköy'de çocukların arasında çıkan tartışmaya büyüklerde müdahale edince ortalık karıştı. Kavga sonunda iki kişi bıçaklanarak hastanelik oldu.

Olay, Çamköy'de sokakta oynayan çocukların, Kamil Hamarat'ın çocuklarını çıkan tartışma sonucu dövmesiyle başladı. Çocukların ailelerinin karışması ile büyüyen sözlü tartışmalar kavgaya döndü. Çocukları dövülen Kamil Hamarat olaya müdahale etmek isteyince olay bıçak çekmeye kadar gitti. Kavgaya karışan diğer kişi ya da kişiler tarafından bıçaklanan Kamil Hamarat ve Mercan Özçekiç, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavileri yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri büyüyen kavgayı önlemekte yetersiz kalınca, takviye polis ekipleri çağrıldı. 2 minibüs ve 2 otomobille olaya müdahale eden ekipler, kavgaya karışanları güçlükle sakinleştirdi. Gergin mahalle sakinleri basın mensuplarının olay yerinden görüntü alınmasına da engel oldu.