Karayollarımızda bitmek bilmeyen trafik kazalarına her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Son olarak 23 Kasım Pazartesi günü Düzce Hendek arasında meydana gelen trafik kazasında iki kişi, Konuralpde meydana gelen kazada bir kişi, Öztürkler kavşağında meydana gelen kazada iki kişi olmak üzere toplam beş kişi yaralandı. Yaralılar 112 Acil Ekipleri tarafından hastanelere götürülerek tedavi altına alındılar.

D 100 Karayolu Düzce geçişi Öztürkler kavşağında üç aracın karıştığı ve iki kişinin yaralandığı kazada üç araçta maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden gelmekte olan Nesri Işık idaresindeki 81 BY 325 plakalı minibüs önce aynı istikamete seyretmekte olan Ercan Kaçmaz idaresindeki 34 VS 7663 plakalı otomobile çarptı.
Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç kırmızı ışıkta beklemekte olan Osman Aydemir idaresindeki otomobile çarptı ve her iki otomobilde bir anda kavşak ortasındaki refujlara çıktılar. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Osman Akdemir ile diğer otomobilde bulunan bir bayan yaralandılar.

Yaralılar 112 Acil Ekipleri tarafından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınlarken minübüste bulunan üç kişiyede 112 Ekipleri kaza yerinde ayakta müdahale ettiler ve hastaneye gitmelerine gerek duyulmadı.

Kazayla ilgili görüştüğümüz otomobil sürücüsü aynı istikamete giden minibüs bana yandan çarptı ve bende diğer otomobile çarptım derken minübüs sürücüsü ise otomobil önüme geçmeye çalıştığı sırada çarptım dedi.

Her kazada olduğu gibi bu kazadada suçu yine kimse kabul etmek istemedi ve trafik ekipleri kaza yerinde gerekli raporları tutuktan sonra kazayla ilgili soruşturma başlattı.