Ağaköyü'nün dış kesimlerinde bulunan barakalarda yaşayan iki roman ailesi arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti. Polis vatandaşları yatıştırmakta bir hayli güçlük çekti.

İddialara göre önceki akşam saat 18:30 sıralarında birbiriyle akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında, bir şahsın yengesi olduğu ifade edilen bir kadından para istemesi kavga nedeni oldu.

İki aileden toplam sekiz kişi kavgaya karışınca olay büyüdü. Polis ekiplerinin olaya müdahalesi bile kavga eden aileleri yatıştırmaya yetmezken, olayın daha da büyümesi zamanında müdahale ile önlendi. Ekipler kavga eden 8 kişiyi göz altına aldılar.

Ağaköyü Mahallesi'nde önceki akşam iki aile arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti. Kavga eden tarafları polis otosuna alan ekipler olay yerinden ayrılmak üzereyken kavgaya karışan tarafların yakınları polis otosuna saldırdılar.

Ellerindeki sopayla polis otosunun camlarını kırarak, oto içinde bulunan şahıslara vurmaya çalışan saldırganlar bir polis memurunun da darbe almasına yol açtılar. Bunun üzerine bölgeye takviye polis ekipleri gönderildi. Hasarlı polis otosu da merkez karakoluna götürüldü. Bu esnada kavgada darbe alan polis memurunun baygınlık geçirdiği öğrenildi. Aynı araçla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan memurun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Göz altına alınan şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra gerekli adli işlemlerin yapılması için savcılığa sevk edildiler.